Vancouver, vida sana

sábado, 9 de agosto de 2008 | |




Avui es el nostre segon dia a Vancouver, Canada. El viatge es va fer llarg perque ens van fer esperar a la frontera, encara que l'espera va valer la pena. Vancouver es una ciutat ordenada, clara i forsa tranquil.la. Nosaltres estem a un hostal del centre historic. Sorprenen moltes coses d'aquesta ciutat pero destacariem el seu sistema de transport mari, el caracter afable de la comunitat xinesa i els ionquis que et trobes en una determinada zona de la ciutat (no es, ni molt menys, una ciutat insegura). Afegeixo a la llista l'activitat esportiva dels seus ciutadans: son addictes al jogging!!!
Les vistes de l'skyline de la ciutat son brutals des de qualsevol raco de la ciutat. Avui ha plogut i ens hem refugiat a l'skytrain per fer un recorregut turistic per la ciutat.
Dema marxem de la ciutat per anar a Victoria, a Vancouer Island. Agafem bus i ferry. No seria estrany que tornessim a veure balenes!!!

1 comentarios:

ROSER dijo...

Com us enyorem! això de no tenir internet és un rotllo!. Ja hem posat el crono compta enrrera, quines ganes tenim!, bé avui ho veiem així, ja que les espectatives eren molt dolentes, el Josep Mª ha estat bastant fotut de l'esquena i no teniem clar si podria venir a NY, avui sembla que com que porta dos dies sense tant dolor ho veu més clar. Si segueix així viatjarem tots dos com estava previst. Ens feu molta enveja, sembla molt i molt maco tot el que esteu veient. Molts petons, ens veiem el dia 18 a l'hotel val?